Egészségmegőrzés: Lucskos káposzta.

Szeretettel köszöntelek a Életsziget közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 49 db
  • Videók - 22 db
  • Blogbejegyzések - 263 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 119 db

Üdvözlettel,

Életsziget vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Életsziget közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 49 db
  • Videók - 22 db
  • Blogbejegyzések - 263 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 119 db

Üdvözlettel,

Életsziget vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Életsziget közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 49 db
  • Videók - 22 db
  • Blogbejegyzések - 263 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 119 db

Üdvözlettel,

Életsziget vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Életsziget közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 49 db
  • Videók - 22 db
  • Blogbejegyzések - 263 db
  • Fórumtémák - 2 db
  • Linkek - 119 db

Üdvözlettel,

Életsziget vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Lucskos káposzta.




Hozzávalók: 2 kis zsenge fejes káposzta,
                     1 csokor kapor,
                     1 nagy pohár tejföl,
                     1 evőkanál liszt,
                     80 dkg sertés comb,
                     1 fej vöröshagyma,
                     étolaj,só,pirospaprika,1 babérlevél,kevés ecet,
                     kevés őrölt fehér bors,
                     kevés őrölt fűszer kömény.

A káposztát szeletekre vágjuk,gyengéden megsózzuk,félre tesszük.
Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre fonnyasztjuk,rárakjuk a szintén apróra vágott ( kockákra )vágott húst.Mikor a hús kifehéredett rá szórjuk a piros paprikát.Annyi vizet teszünk rá,hogy éppen csak ellepje.Feddő alatt félig puhára pároljuk.Ha félig puha a hús hozzáadjuk a káposztát,beleteszünk 1 babérlevelet s készre főzzük.Amíg fő az étel addig elkészítjük a tejfölös,lisztes,kapros habarást ( 1 evőkanál lisztet a tejföllel és a kaporral össze keverjük;ha szükséges öntünk hozzá annyi vizet,hogy kissé folyékony legyen ).Ha kész az étel,teszünk bele egy kevés ecetet,őrölt fehér borsot,kevés őrölt fűszer köményt,ízlés szerint sót,és a tejfölös keveréket bele csurgatjuk ( közben állandóan kevergetjük,hogy nehogy csomós legyen ).Ha az étel felforrt,akkor még 2-3 percig még forraljuk s lehet tálalni.





Címkék: főzés

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu